Follow Me, Bristol

Equidistant mirrored lamellae stand in the University of Bristol park in the form of a 6 × 6 m square labyrinth. After entering the mirrored labyrinth, visitors can follow the corridor into the centre of the square, only to be lead out again on the other side. The mirrored surfaces reflect not only the viewers and their surroundings, but also the adjacent mirrors. Physical space is visible in the gap between the vertical lamellae, and is inserted between the mirror images. The multifaceted reflection therefore produces a fragmented view of the space, surrounding the viewer with an unfamiliar and disorienting environment similar to that of a labyrinth.
Year: 2009
Materials: steel frame, Alucobond, high-polished stainless steel (super-mirror)
Dimensions: 6 x 6 m; height: 2,20 m

Permanent installation at Bristol University, UK, 2009